Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

 

 

Wie zijn wij?

Sunte Werfert is een RK basisschool, waar een team van 12 leerkrachten onderwijs geeft aan ca. 190 leerlingen verdeeld over 7 groepen. Op Sunte Werfert is er veel aandacht voor de persoonlijke en de persoonlijkheidsontwikkeling. Sunte Werfert kenmerkt zich door een grote ouderbetrokkenheid waardoor tal van activiteiten, zowel binnen als buiten de school, mogelijk zijn. De sfeervolle school ligt in het centrum van Elst.

Waar staan wij voor?

Wij staan voor kwalitatief goed onderwijs, waarbij we tegemoet willen komen aan individuele verschillen tussen kinderen.Dit is onder andere uitgewerkt door het gebruik van actuele methodes, computers en iPads, de instructietafel, zelfstandig werken, werken met blokuren, coöperatieve werkvormen, groepsplannen en planborden.

Vreedzame School

vreedzameschool pin upSunte Werfert is een Vreedzame School. Leerkrachten, leerlingen en ouders  werken samen aan een positief, veilig en democratisch klimaat op school.De Vreedzame School beschouwt de klas en de school als een leefgemeenschap, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen, en waarin kinderen leren wat het betekent om een democratisch burger te zijn: open staan voor en kunnen overbruggen van verschillen tussen mensen, conflicten vreedzaam oplossen, een bijdrage leveren aan het algemeen belang en actief verantwoordelijk willen zijn voor de gemeenschap. Kinderen ervaren dat het uitmaakt dat ze er zijn, dat ze ‘er toe doen’.

Hoe kunt u ons bereiken?

Bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren) en wilt u meer weten over ons onderwijs, neemt u dan gerust contact met ons op:
T    : 0481-37 15 74
E    : info@suntewerfert.nl

Met vriendelijke groet,

Ben Hollander,
waarnemend directeur