Een onvergetelijke dag

Afgelopen donderdag was het zover. Mijn officiële afscheid van het onderwijs. Het was één groot feest. De dag begon met een ritje in een Volkswagen kever, met open dak, die ons naar school bracht waar alle kinderen met vlaggetjes voor een vrolijke ontvangst zorgden. Tijdens de opening werd er een toepasselijk welkomstlied gezongen.

De mensen van muziek/theatergroep Troef gingen met de klassen aan de slag en ’s middags was er een prachtige voorstelling waarbij alle kinderen zich, samen met de mensen van Troef, presenteerden. Wat een talentjes. Vrolijke liedjes met lichteffecten, ritmes, meebewegen. Het was een feest om dit te zien.  Ik kreeg als cadeau een foto van de Sunte Werfert. Het gebouw is samengesteld uit de hoofden van alle leerlingen, het is prachtig om te zien. Ik neem het maandag en dinsdag mee naar school, dus als u nieuwsgierig bent, loop gerust even binnen.

De dag eindigde met een receptie,  met mooie woorden en een erg leuk lied van het team.

Door de dag heen kreeg ik veel  tekeningen, kaartjes, briefjes, cadeautjes en andere reacties van kinderen en ouders, dat was hartverwarmend. Ik kijk terug op een mooie afsluiting van 44 jaar onderwijs.

Ik wil iedereen bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren en ik wens jullie allemaal, samen met jullie kinderen, alle goeds toe voor een mooie toekomst.

Juf Marleen