’t Clubhuis: opvang voor kinderen van 2 t/m 12 jaar


’t Clubhuis is een peuteropvang, kinderopvang en BSO in één. Een unieke plek bij Kindcentrum Sunte Werfert in Elst. Waar kinderen van 2 t/m 12 jaar elkaar ontmoeten en kunnen spelen. En waar broertjes en zusjes samen terecht kunnen. Een ideale mix voor ouders die opvang op maat zoeken.

 

Kleinschalig en vertrouwd

’t Clubhuis is kleinschalig. Bij ons wordt ieder kind gezien en gehoord. Kinderen krijgen de kans om in een vertrouwde en uitdagende omgeving hun talenten te ontdekken. Ze denken bijvoorbeeld zelf mee over de plannen voor de dag.

 

Ruimte voor ontwikkeling

De groepsruimte van ’t Clubhuis is gevestigd naast de gezellige kinderkeuken. Daarnaast gebruiken we alle ruimte die Kindcentrum Sunte Werfert biedt, binnen én buiten. Denk aan de gezamenlijke speel-/gymzaal, de grote aula, de bibliotheek en de kinderkeuken. Maar denk ook aan het schoolplein, waar we spelen met zand en water, en aan de wijdere omgeving, waar we samen de natuur ontdekken.

 

Activiteiten en talenten

Met spel en activiteiten, een knuffel en ontspanning maken we van iedere dag een fijne dag. Ook voor de oudste kinderen biedt ’t Clubhuis genoeg uitdaging om een dag met vriendjes en vriendinnetjes door te brengen.
We lezen een boekje, of bakken de lekkerste taarten. Rijden op onze Oxboards of spelen spellen als Wie is de Mol en Expeditie Robinson. We ontdekken nieuwe talenten. Maken muziek met echte of zelfgemaakte instrumenten. Bouwen kunstwerken met lijmpistolen. Ontwerpen een eigen stripboek. Of maken onze eigen make-up.

 

Verlengde peuteropvang

Gaat uw kind in de ochtend naar de peuterspeelzaal, en heeft u behoefte aan langere opvangdagen? Of is uw kind toe aan extra uitdaging? Kom dan eens langs bij ’t Clubhuis. Iedere maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag is uw kind welkom om na de peuteropvang van SPO aan te sluiten bij ‘t Clubhuis. U kiest zelf of uw kind tot 14.30 of tot 18.00 uur blijft.

 

BSO - buitenschoolse opvang
Kinderen van de basisschool binnen Kindcentrum Sunte Werfert zijn iedere maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd welkom in ’t Clubhuis.

 

Opvang tijdens schoolvakanties
Bij ’t Clubhuis is uw kind 52 weken per jaar welkom – ook in de schoolvakanties. Tijdens schoolvakanties en studiedagen is ’t Clubhuis de hele dag geopend. U kiest zelf of uw kind 6, 9 of 12 vakantieweken komt.

 

Uurtarief
Het uurtarief hangt af van uw contract en het aantal dagen vakantieopvang dat u kiest. Net als voor de kinderopvang en peuterspeelzaal kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen. Hoeveel u terugkrijgt, hangt af van uw inkomen. Benieuwd hoeveel u betaalt voor ’t Clubhuis? Neem dan contact met Debicare via info@debicare.nl of 0180-555911.

 

Inschrijven en rondleiding

U kunt uw kind inschrijven voor ’t Clubhuis via www.kikkerkoning.nl. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met onze teamleider Patricia Krechting via patricia@kikkerkoning.nl of 0481-745016. U kunt ook contact opnemen met Patricia voor een rondleiding.